fbpx

Veiligheid, kwaliteit en continuïteit.
Bij OMS kunt u daar 24/7 op rekenen.

OMS ALS PARTNER:
DE KRACHT VAN CO-CREATIE

OMS streeft naar een duurzame werkrelatie op basis van gelijkwaardigheid en met respect voor elkaars kennis en kunde. Oplossingen zoeken voor een geoliede samenwerking op gelijkwaardige basis. Dat is onze inzet. Wij geloven in de kracht van co-creatie en zitten vol innovatieve ideeën om werken aan werk in de toekomst verder vorm te geven. Terminal- en opdrachtgeveroverstijgende samenwerking op het gebied van personeel bijvoorbeeld. Dat is een onderwerp waar wij ons graag mee bezighouden.
Zo gaan we met opdrachtgevers om de tafel zitten om het totaal van de inhuur van operators niet alleen inzichtelijk, maar ook flexibeler te maken. Primaire doelstelling is het realiseren van een effectievere inzet. Een aanpak die resulteert in een efficiëntieslag die kostenbesparend werkt.

Een voorbeeld. Bij een aantal opdrachtgevers is een ‘OMS rooster’ over het eigen ploegenrooster van de opdrachtgever gelegd. De operators van OMS zijn alleen aanwezig op tijden dat de terminal daar echt behoefte aan heeft. Oftewel, op tijden dat de eigen operators van de opdrachtgever de hoogste belasting kennen. De inzet van de OMS operators is afgestemd op werkdruk en bezetting. Door deze flexibiliteit daalt de hoeveelheid overwerk en de inhuur van operators loopt meetbaar gelijk met de workload. De OMS operators lopen door de ploegen van de opdrachtgever heen en leren zo het hele bedrijf kennen. Met als belangrijk voordeel dat vaste patronen voorkomen worden.

Consultants die uw taal spreken
Van onze opdrachtgevers horen we vaak dat het zo prettig is dat wij hun taal spreken. En dat we snappen met welke problematiek ze in de dagelijkse praktijk te maken hebben. Dat is eigenlijk niet zo vreemd, want de consultants van OMS komen uit het vak. Ze kennen het vak door en door en houden de ontwikkelingen in de branche nauwlettend in de gaten. Proactieve meedenkers die in samenspraak met u met de beste en meest praktische oplossingen komen. Oplossingen die passen bij uw budget en organisatie. Meer weten over onze ervaring? Leer ons team kennen.

.