MAUREEN VAN GENT
MARKETING EN COMMUNICATIE

POSITIEF, AMBITIEUS, CREATIEF, EXTRAVERT, BETROKKEN, BETROUWBAAR, DOELGERICHT, RUIMDENKEND, VERBINDER, INSPIRATOR EN LEVENSGENIETER.

Als kind was ik een echte dromer en hield ik er al van om verhalen te vertellen. Daarom pasten de studies vormgeving en HBO creatieve communicatie perfect bij mij. Deze studies hebben mij geleerd om op een andere manier te kijken; anders over beeld na te denken, anders te communiceren en de  (merk)waarden van organisaties anders te benaderen.

In de afgelopen jaren heb ik, als eigen ondernemer, vele (technische) bedrijven in de maritieme maakindustrie geholpen bij al hun communicatievraagstukken. Voor mij een spannende tijd waarin ik veel geleerd heb; strategische plannen maken, zelf creatieve concepten ontwikkelen, events organiseren, presenteren en het inspireren van ondernemers om mij heen.

Maar als eigen ondernemer vond ik het nog een hele klus om alle ballen hoog te houden. Er komen veel randzaken bij kijken en voor je het weet is er alweer een kwartaal voorbij. So far so good, zou je kunnen zeggen. Maar ik had een verlangen naar meer balans in mijn leven en de ambitie om verder te groeien in mijn vakgebied. Dit heb ik gevonden bij OMS. Een uitdagende functie waar ik al mijn kennis en ervaring mag gebruiken bij het opzetten van hun marketing- en communicatiestrategie. Waar het de ene dag draait om het ontwikkelen van een klantenevent ben ik de volgende dag bezig met het opstellen van vacatureteksten. Juist deze diversiteit en de gemoedelijke onderlinge sfeer maken dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

DIRECT
CONTACT

MAUREEN VAN GENT
(0)181 296 269