KEVIN VAN HOUTUM
SALES MANAGER

Al jaren is Kevin actief in industriële sectoren zoals tankopslag, petrochemie, chemie, maritieme sector, energie en andere zware industrieën. Als voormalig projectleider en door de jarenlange ervaring als salesmanager, weet Kevin wat zakenrelaties verlangen.

De afgelopen jaren is hij werkzaam geweest bij een van de grootste industriële veiligheidsorganisaties van Nederland. Hij kent de gehele industriële markt in Nederland en België, vooral het ARA gebied (van Amsterdam, Rotterdam tot Antwerpen) kent hij als zijn broekzak. Belangrijk voor hem is dat de klant krijgt wat hij/zij verlangt of beter nog dat de klant krijgt wat hij/zij nodig heeft en dat zorgt voor kwalitatieve langdurige zakenrelaties. Zowel operationeel als commercieel kan Kevin de klanten goed verstaan en zal hij zorgen voor een gestroomlijnde samenwerking.

OMS maakt in nauw overleg met de opdrachtgevers de juiste match tussen de gewenste personeelsinvulling en de kandidaten. Wij hebben zowel hart voor onze werknemers als voor onze klanten. Dit draagt mede bij tot een langdurige succesvolle samenwerking en dit sluit dus ook naadloos aan op de visie van Kevin.

DIRECT
CONTACT

KEVIN VAN HOUTUM
(0)181 296 269