fbpx

VEILIGHEID EN
CERTIFICERTING

OMS is uiteraard VCU en NEN4400-1 gecertificeerd. Daarnaast beschikken wij over de benodigde certificaten en zijn we lid van de NBBU.

                         

OMS-verladingsoperators beschikken over het VCA-, ADN/ADR H1.3-, en BHV-certificaat en een VOG. Vanzelfsprekend controleren we van al onze mensen de geldigheid en echtheid van de certificaten en beschikken we over de kopieën. We organiseren regelmatig ‘incompany’ certificaattrainingen. Medewerkers van opdrachtgevers zijn van harte welkom om zich bij deze trainingen aan te sluiten. Graag zelfs!

Toolboxmeetings
Veiligheid staat bij OMS hoog in het vaandel en uit ervaring weten we dat het belangrijk is om bestaande kennis van tijd tot tijd op te frissen. Daarom organiseren we regelmatig zogenaamde toolboxmeetings. Dat doen we bij ons in huis of op locatie bij onze opdrachtgevers. Op die manier zijn onze medewerkers steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. De meetings zijn bovendien een prima gelegenheid om elkaar informeel even bij te praten.