fbpx

ONZE
WERKWIJZE

Voordat we voor de eerste keer met een opdracht aan de slag gaan, bezoeken we altijd de werkplek. Tijdens het inventarisatiegesprek bespreken we uitvoerig wat u als opdrachtgever van OMS kunt verwachten en vooral waar onze operators bij u aan moeten voldoen. We brengen uw eisen, wensen, voorwaarden en bedrijfsspecifieke (veiligheids)voorschriften in kaart. We investeren veel tijd en energie in het leren kennen van onze opdrachtgevers en vanzelfsprekend onze kandidaten. U kunt als opdrachtgever kiezen om de werkzaamheden geheel of gedeeltelijk aan ons uit te besteden.

Flexibele service
OMS heeft ervaren verladingsoperators in dienst. In de regel kunt u er op rekenen dat u binnen 48 uur over een ervaren operator beschikt. Moet het sneller? Dan doen wij daar natuurlijk onze uiterste best voor! Onze verladingsoperators hebben alle benodigde certificaten. Daarnaast nemen zij eigen PBM’s mee, zodat ze direct aan de slag kunnen.

Contact en Communicatie garanderen Continuïteit
Onze inzet is een langdurige en solide samenwerking met zowel inlener als werknemer op basis van gelijkwaardigheid. Een werkrelatie die tegen een stootje kan. Want hoe goed we iedere dag ook onze uiterste best doen, foutjes zijn niet voor 100% uit te sluiten. Wij zijn van mening dat een samenwerking alleen succesvol is, als alle partijen (opdrachtgever – verladingsoperator – OMS) tevreden zijn.
Wekelijks spreken wij veel van onze medewerkers en met grote regelmaat onze opdrachtgevers. Dat persoonlijke contact stelt ons in staat om werksituaties continu in de gaten te houden. En indien nodig koppelen wij informatie terug naar u als opdrachtgever. Kortom, we weten wat er werkelijk speelt en dat stelt ons in staat om zaken op te lossen of plooien glad te strijken voordat ze een probleem worden.

NBBU en certificering
Sinds 1 maart 2013 is OMS lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Dat NBBU-lidmaatschap betekent voor u als opdrachtgever de garantie dat u samenwerkt met een vakkundige en betrouwbare intermediair. Meer weten over onze visie op veiligheid en de benodigde certificaten?