fbpx

DIRECT INZETBARE
VERLADINGSOPERATORS

OMS heeft capabele, enthousiaste en gemotiveerde verladingoperators in dienst. Wij zetten onze mensen veelal in bij tankopslagbedrijven en olieraffinaderijen.

Voordat we een opdracht aannemen bezoeken we altijd de werkplek en bespreken in een persoonlijk gesprek wat u van ons mag verwachten. Vanzelfsprekend kennen we al onze operators persoonlijk. Naast de werkervaring weten we wat de sterke eigenschappen en kwaliteiten zijn van onze verladingsoperators. Deze kennis is noodzakelijk om de juiste mensen te matchen voor een project.

We streven naar een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Wij zijn ons er terdege van bewust dat de kwaliteit van onze dienstverlening dit bepaalt. We houden met een zekere regelmaat contact om zo de optimale afstemming te houden tussen dienstverlening en medewerkers.

Flexibele service
OMS heeft zeer ervaren verladingoperators in dienst. In de regel kunnen wij u binnen 24 uur van een ervaren operator voorzien. Moet het sneller, dan doen wij daar onze uiterste best voor! Onze verladingsoperators hebben alle benodigde certificaten. Daarnaast nemen zij eigen PBM’s mee, zodat zij direct aan de slag kunnen.