fbpx

We kennen al onze operators persoonlijk,
hun kwaliteiten en sterke eigenschappen.
Onontbeerlijk om voor ieder project de juiste
mensen te matchen.

IK WIL WERKEN
ALS VERLADINGSOPERATOR

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als verladingsoperator? Dan maken we graag kennis met jou!
OMS is een professionele uitzendorganisatie met een grote en gevarieerde klantenkring. Onze opdrachtgevers zijn grofweg te vinden in het gebied tussen Amsterdam en Zeeuws Vlaanderen. Als de enige echte specialist in de verladingmarkt bieden wij interessante en uitdagende functies. Het gaat daarbij om tijdelijke banen voor zowel korte als langere tijd. Samen met jou selecteren wij functies die aansluiten bij je kwaliteiten, werkervaring en ambities. En als je dat wilt, helpen we je verder met je persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld met het zoeken van aanvullende opleidingen en trainingen waarbij OMS faciliteert en jij investeert.

Functie-eisen
Als je voor OMS wilt werken, moet je over een VCA certificaat beschikken. Als je een operatorsdiploma, BHV en/of OBT certificaat hebt, is dat een pré. Mocht je een van deze certificaten niet hebben, dan kunnen we je helpen bij het behalen hiervan.

Hiernaast is het mogelijk om via OMS bij te leren. Dit kan via de VOTOB Academy. Bekijk de filmpjes hiernaast eens of kijk op www.votobacademy.nl (zet wel je geluid aan).

Geen dag hetzelfde
Werken in de verlading is heel afwisselend. Dat geldt zowel voor de bedrijven waar je werkt als voor de duur van de opdracht. Soms voor korte tijd en soms voor langere tijd bij een en dezelfde opdrachtgever of juist veel verschillende opdrachtgevers. Maar waar je ook werkt, het gaat steeds om zeer verantwoordelijk werk waarbij veiligheid altijd voorop staat. Waar jij op kunt rekenen is dat we voortdurend kijken naar wat ’t beste bij jou past, waar jij je op je plaats voelt en waar je jouw enthousiasme kwijt kunt.

OMS IS HÉT ADRES VOOR VERLADINGSOPERATORS

Hoe kunnen wij u helpen?